Recenzija seta od 15 kistova za $13!



Recenzija seta od 15 kistova za $13!
Pozdrav, djevojke! Danas sam za vas pripremila kratku recenziju ovog seta kistova kojeg možete vidjeti na slici. Pa da ne duljim, krenimo!

Set se sastoji od 15 kistova, od kojih su 6 za lice, a čak 9 za oči. Kistove možete nabaviti na Rosegal stranici po cijeni od $13,13 i to klikom OVDJE.

Po toj cijeni ispada da svaki kist košta manje od jednog dolara, što je prilično jeftino da se tako izrazim. Neću opisivati čemu svaki kist služi, jer na njihovoj stranici imate otprilike napisano koji kistovi su u ovom setu. Kistovi su došli lijepo zapakirani i dobro zaštićeni da prilikom transporta ne bi došlo do problema. Što se tiče dostave, čekala sam nekih 3 tjedna da mi dođu.

Ono što ja želim odgovoriti jest je li se ovaj set isplati kupiti. Kao što ćete vidjeti ispod na slikama, podijelila sam kistove u neku skupine, pa pogledajte slike.
Recenzija seta od 15 kistova za $13!

Recenzija seta od 15 kistova za $13!

Recenzija seta od 15 kistova za $13!

Recenzija seta od 15 kistova za $13!
Nisam isprobala sve kistove, jer neke imam duplikate jer sam s ove stranice naručila još jedan set kistova o kojemu ću također pisati u drugom postu. One kistove koje nisam isprobala namjeravam ih staviti u neko darivanje. Ali da, ovi kistovi koje sam isprobala su bili prilično dobre kvaliteta.

Na kraju sam ipak izdvojila sliku s kistovima koju su po meni dobri i koje bih preporučila svima i zbog njih mislim da se isplati kupiti ovaj set. Te kistove sam isprobala i stvarno su mi se svidjeli. Znači u setu od 15 kistova, smatram da su 7 sigurno odlični, a ne sumnjam da će se nekima i ostatak svidjeti koji nisam isprobala niti ih namjeravam isprobati.
Recenzija seta od 15 kistova za $13!
Htjela bih vas podsjetiti da pogledajte moj prvi video na YouTube i da se pretplatite na moj YouTube kanal, to bi mi stvarno puno značilo.

Jeste li isprobali ovaj ili slični set kistova?

CONVERSATION

5 Comments:

  1. ovaj set je bolji od mojeg kojeg imam, isto 15 komada. kod mene su samo 4 kista imala logo na sebi i mozda sam mogla izdvojit 5 koja mi se svidjaju, drugo je bilo za nista :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kod mene svi imaju logo na sebi i ovi kistovi koje sam izdvojila su mi super. Mislim nemam razloga da lažem ili tako nešto. Ne sviđa mi se što su tako različiti setovi isti setovi, užas. :/

      Delete
    2. naravno pa vidim da je ovaj set super naspram mog. bas mi to nije jasno zasto su tako razliciti :(

      Delete
  2. Odlican set cetkica, zaista izgleda primamljivo !#Samokazem

    ReplyDelete
  3. Super izgledaju, vjerujem da su dobre.

    everydayema.blogspot.ba

    ReplyDelete