Nove stvarčice #16 [Sigma, Morphe, NYX, Coastal Scents...]

Pozdrav, ekipo! Prošlo je skoro 2 mjeseca od mog zadnje blog posta. Sam razlog moje odsutnosti jest to što nisam imala volje pisati, pa sam odlučila ne pisati. Također sam se odlučila vratiti pisanju bloga s NAJVEĆIM do sada new in postom ikada na ovom blogu. Nakupilo se toliko stvari koje sam kupovala u proteklih 5 mjeseci da je to nevjerovano! Kupila sam još i dosta stvari koje se nisu našle na ovim slikama, jer tko će pratiti sve stvari koje si kupiš u tom periodu? Ja sigurno ne. :P Većina slika nisu slikane u isto vrijeme, pa zbog toga pozadina i osvjetljenje dosta variraju. Pa krenimo!

Dobila sam predivan paketić od Technic kozmetike. Oni su dosta poznati po svojim povoljnim proizvodima. Možete ih nabaviti na eBayu za malo para i okej kvalitetu!

Kad smo kod eBay-a tu je pala i narudžba umjetnih trepavica koje sam vidjela kod jedne stranice YouTuberice. Trepavice su odlične, linkove nažalost ne mogu više naći.

Na eBayu sam isto sve ove stvarčice sa slike, iznimka je jedino ovaj Technic bronzer koji sam dobila kao PR proizvod.

Imala sam jednu fazu kada sam samo htjela kupovati hajlajtere, pa sam tako kupila ove sa slike, ali i još dosta njih koji nisu ovdje na slikama. Posebno mi se svidjela Sleek Solstice paleta  hajlajtera. :)

Kad je bio natječaj za NYX Face Awards kupila sam si ove boje za tijelo i s njima sam kreirala Spiderman look, evo link videa OVDJE ako vas zanima kako postati Spiderman haha. Iako nisam prošla dalje, jako sam se zabavila kreirajući look. Inače ne preporučujem da kupite ovu bijelu, jer joj je pigmentacija NIKAKVA.
Dobila sam i poznate Dodo umjetne trepavice na isprobavanje, možete ih pronaći OVDJE i iskoristi moj kod 'CANDY' za 5% popusta. Inače trepavice koštaju samo 5 dolara.

S obzirom na to da su sada tople palete u modi i svi ih kupuju, morala sam ih ja kupiti par njih jer su mi tako lijepe. Moram istaknuti da sam kupila poznatu KYLIE Burgundy paletu sjenila s kojom sam imala toliko problema oko carine i svega da ju na kraju ipak ne bih preporučila, previše problema oko takve palete koja je dosta skupa. Na slici je i Morphe 35F paleta i MUR New-Trals vs. Neutrals, koja je zapravo meni najdraža MUR paleta.

Nakon što je Farmasi došao u Hrvatsku, prvi proizvodi koje sam kupila su ovi ruževi i olovka za usne koje možete vidjeti na slici. Pala je i druga narudžba u kojoj sam si kupila onaj poznati BB puder u kamenu (koji je fenomenalan, koristim ga svaki dan) i njihovu beauty spužvicu koja mi je draža od RT Complexion spužvice. Tako da me Farmasi sa svojom kvalitetom stvarno oduševio. Ako se dvoumite između Farmasi i Avona, Farmasi je meni definitivno draži i bolji kad je riječ o dekorativi. Na slici su i Popfeel rumenila koja se mogu kupiti na eBayu.

Dobila sam PR paketić i od Powder & Paint kozmetike koji su mi poslali svoj gliter i predivne umjetne trepavice. Možete ih kupiti OVDJE.


Koji puta znam otići u drogeriju i kupiti par must have proizvoda kao što je ova Balea krema za lice, Carmex balzam za usne i Essence maskara. Inače ovaj Essence korektor mi se nikako nije svidio, tako da ga preskočite, dok je olovka za usne odlična. :P

Nakon dugo razmišljanja pala je i prva narudžba s Coastal Scents stranice, kupila sam isključivo mono sjenila koja sam poslije stavila u praznu magnetnu paletu koju sam kupila na eBayu. CS sjenila su stvarno jeftina i kvaliteta je odlična, svakako ih preporučujem!

Dobila sam i jedan PR paketić od Beauty UK-a. Njihovi proizvodi mi se sviđaju i prava je šteta što se Kozmo zatvorio pa ih zbog toga više nećemo moći kupiti u Hrvatskoj, ali se još uvijek mogu kupiti online.

Na Pink Pandi sam si kupila ovu predivnu Freedom paletu, mislim da se zove Red Pad ili tako nešto. Ova paleta je super za osobe koje traže bronzer, rumenila, hajlajtere i proizvod za konturiranje. Sve se to nalazi u ovoj jednoj paleti.

Bila sam te sreće pa sam napokon postala Sigma Affiliate. Kao poklon dobrodošlice dobila sam ovaj paketić s toliko puno stvari da sam ostala u šoku! Ako vas ikada zanimaju Sigma proizvodi preporučujem da im pogledate stranicu OVDJE i možete koristiti moj kod 'CANDY' za 10% popusta. Javite mi, ako želite da neki od njihovih proizvoda recenziram. :)

Bila sam  u NYX dućanu u Areni Centru gdje sam si kupila sve ove šarene tuševe za oči, ovu odličnu olovku za obrve i glitter glue. Jedini problem koji imam s olovkom jest to što se ona prebrzo troši jer se dobije jako mala količina proizvoda u njoj, a cijena joj je oko 60-70 kn što je meni dosta skupo za olovku za obrve.

Dobila sam i PR paketiće s To Save (KLIK) stranice i Nurbesten.de (KLIK) stranice. Ako želite kupiti nešto sa Nurbesten.de stranice, uvijek možete koristiti moj kupon kod SFAD10 i dobit ćete 10% popusta. Inače ovi Magical Halo tekući ruževi su i više nego odlični!
Evo opet par stvarčica koje sam kupila, NYX proizvodi se ponavljaju na slici. Tu je i TZ Cosmetics paletica koju sam kupila na eBayu za 7 dolara, najbolja kupnja ikada! Ova paleta je nenadmašive kvalitete!

September Rose Cosmetics mi je poslao PR paketić sa svim ovim predivnim paletama. Oni šalje svoje proizvode iz UK-a tako da se ne morate bojati oko carine. Inače, oni su iste kvalitete kao i Morphe palete, tako da ako ne možete nabaviti niti jednu Morphe paletu, preporučujem ovaj brend koji je ujedno i jeftiniji! Ako se odlučite nešto kupiti možete iskoristiti kupon kod 'CANDY' za 10% ili 15% popusta. Inače ove palete su stvarno odlične i koristim ih stalno, posebno mi se sviđa ova paleta hajlajtera. Njihove proizvode možete pogledati OVDJE.
Na ovoj slici su noviteti Skin Kissed vitamin C serum koji sam dobila kao PR proizvod i koji je odličan, ali je jako skup. Možete ga nabaviti OVDJE! Btw. Ovaj Essence korektor mi se nije sviđao, tako da ga ne bih preporučila da ga kupite.
Pao je i PR paketić od Doucce kozmetike koji imaju isto sjajne proizvode, ali su dosta skupi. Možete ih pogledati OVDJE.
Uspjela sam nekako nabaviti i poznate Lime Crime tekuće ruževe koji su me oduševili!
Za kraj imam i PR paketić od Ruby May kozmetike. Oni imaju odlične umjetne trepavice! Ovi tekući ruževi za usne mi se nisu baš sviđali, ali su super kao mettalic tuševi. Ovaj brend možete pronaći OVDJE.

Uh, jedva smo došli do kraja posta. Nadam se da ste uživali čitajući i gledajući predivne slikice šminke. :P Već neko vrijeme ne kupujem kozmetiku, nego svako malo dobijem nekakav PR paketić zbog svog Instagrama (gdje biste me morali pratiti, kliknite OVDJE) gdje imam oko 50 tisuća pratitelja i gdje redovito objavljujem nove slike i makeup lookove. 
Javite mi o kojim proizvodima želite čitati! Što vam se najviše sviđalo?


CONVERSATION

6 Comments:

  1. Nyx tusevi,posebno plaaaaviii i TZ Cosmetics paletica me posebno zanimajuuuu 😂

    Divan,saren post 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. TZ Cosmetics Twilight paleta je stvarno odlična i isplati se svaku kunu dati na nju! Što se tiče NYX tuševa oni su dobri, ali što ih duže imam to mi se manje sviđaju jer se počinju sušiti pa dosta pucaju kada se stave na kapke. :/

      Hvala! :D

      Delete
  2. Noviteti su mrak i veselim se recenzijama :) Ovaj Essenco-ov korektor sam jučer snimila u Dm-u i ful me zanimalo kakav je, ali sad mislim da ću ipak preskočiti.

    ReplyDelete
  3. Super post! Odlične stvari,posebno mi se sviđa ona najveća paleta! <3
    Imaš moj follow,nadam se da uzvraćaš!
    Novi post je na blogu: https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete