Sleek Solstice Highlighting Palette

Sleek Solstice Highlighting Palette
YouTuberska scena je neko vrijeme bila poludjela za ovom paletom hihglihgtera, veliki beauty YouTuber kao što su Jaclyn Hill, NikkieTutorials i MannyMUA su hvalili ovu paletu do neba i natrag. Zbog toga je neko vrijeme bila rasprodana svugdje pa čak i kod nas haha. Sad, godinu dana nakon toga odlučila sam napisati svoje dojmove o ovoj paleti.
Sleek Solstice Highlighting Palette

Paleta dolazi u crnom kartonskom pakiranju, a na njemu se nalaze osnovne informacije o higlighterima i prijedlozi kako ih koristiti. Paletu sam kupila u Mulleru za 110 kuna. I dalje nemaju svi Mulleru Sleek kozmetiku, tako da ga možete kupiti samo u određenim Muller prodavaonicama.

Pakiranje je prekrasno zlatno, izgleda baš fensi i high end, ali na njemu se poznaju sve packe i svi otisci i onda to sve na kraju nekako uništi taj high end dojam. Paleta se zatvara onim magnetom kao i kod Z paleta što je veliki plus, jer mi se posebno kod Sleek paleta pakiranje jednostavno strgalo. Zbog toga nema straha od toga da bi se paleta mogla sama otvoriti u vašoj kozmetičkoj torbici. 

Unutar palete se nalazi ogledalo, što mi se jako sviđa, također dobijete i kistić koji ne valja haha. Jednostavno je neupotrebljiv, dlačice su grube i taj kistić izgleda kao onaj koji dobijete u onim Barbie paletama koje ste dobivala na poklon za Božić kada ste imali 9 godina. Only me? Ok.

U samoj paleti dobivate 4 highlightera, 1 kremasti i 3 praškasta. Paleta sadrži 9 grama proizvoda, što bi značilo da jedan highlighter sadrži 2,25 grama proizvoda što je dosta malo kada uzmemo u obzir cijenu i to da većina highlightera imaju barem 5-6 grama. Mene je ova paleta osvojila nijansama, sve su tako predivne i nosive.

Sleek navodi kako će nijanse odgovarati svakom tipu kože, s čime bi se djelomično složila. Osobe s jako tamnom bojom kože (tamnije od NC47, ako gledamo u MAC nijansama) neće moći koristiti ove highlightere. Ali da, većini osoba će ove nijanse odgovarati, samo želim reći da ne postojim highlighter koji će odgovarati svim tipovima kože. Svoj highlighter nanosim sa fejk fan kistom od Real Techniques o kojemu sam pisala OVDJE.  


Sve 4 nijanse su pigmentirano i lako se blendaju što znači da vi s njima možete manipulirati tako da izgledaju prirodno. Tekstura se lagano razlikuje od nijanse do nijanse.


Nijanse su redom Ecliptic,  Hemisphere, Subsolar i Equinox. Inače swatchevi su napravljeni davno, još u 12 mjesecu kada je vrijeme bilo loše, uživo nijanse izgledaju mnogo ljepše! Također su napravljeni s dva poteza prsta.

Ecliptic je jedina kremasta nijansa u ovoj paleti. Preferiram ga nanositi prstima jer se zbog njihove topline puno ljepše blenda i dobijem onaj predivni prirodni sjaj.

Subsolar je najsvjetlija nijansa u paleti, žućkastog tona. Lijepa je nijansama, kao žućkasto zlatna. Sama tekstura ove nijanse je dosta suha, zbog čega ju većinom nanosim samo kada ju miješam s nijansom Equinox.

Hemisphere je baked teksture, nježna ljubičasta. Iako je prilično suha, nije praškasta i vrlo je postojana. Hladnog je podtona i ostavlja jaki bijeli odsjaj. Meni je ova nijansa predivna i dosta često ju koristim

Equinox je također baked teksture, breskvasta nijansa. Meni najdraža nijansa iz ove palete. Savršeno se stapa s tenom i daje predivni, topli sjaj.


Da sumiram dojmove, sve nijanse mi se sviđaju, ali posebno volim nijanse Equinox i Hemisphere. Istina je da se dobije malo proizvoda, ali nijanse su jako pigmentirane i sada nakon skoro godinu dana od kada imam highlightere, mogu reći da će oni trajati jako dugo. Ako ignoriram pakiranje koje me živcira zbog toga što na njemu ostaju svi otisci, mislim da se ova paletica isplati kupiti.
                
      Kako vam se svidjela ova paleta? Koji je vaš omiljeni highlighter?


  FACEBOOK . INSTAGRAM . YOUTUBE . BLOGLOVIN . TWITTER
 

CONVERSATION

7 Comments:

  1. Izgleda predivno ��

    ReplyDelete
  2. Super post,jako mi se svidja pakovanje samog proizvoda!Ja trenutno koristim wet n wild hajlajter o kojem cu pisati u jednom o d narednih postova.Jako mi se svidja izgled tvog bloga i kvalitetni postovi.Zapratila sam te nadam se da ces uraditi isto :)

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Divan post! Paleta izgleda divno i namjeravam je kupiti čim dođem u Hrvatsku.
    Tek sam otvorila blog,pa me zanima možete li ga pogledati ? Link: https://anelablogger.wordpress.com/

    ReplyDelete
  4. Merhabalar yeni keşif ettim.Blogunu çok sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim.(tariflimutfak-sibelinyemekleri).Mutlu yıllar dilerim.

    ReplyDelete